Història del comerç | Judit Levrero i Marina Bover (Atelier de Ballerinas)

Web

Van néixer a Barcelona el 2020 amb la idea molt clara de ser distribuïdor oficial de calçat de qualitat, trobant i oferint diferents marques locals amb seu a Catalunya, Espanya. Ràpidament ens convertim en distribuïdors de marques com Kokua i Plansnook. El 2021, van començar a fabricar les pròpies Ballerines i accessoris, passant a ser una marca pròpia amb una missió molt clara: mostrar la comoditat, versatilitat i colorit.

Els agrada cuidar i mimar tots els clients, oferint-los la màgia de l’artesanal i familiar.

Sant Joieria – Lara Fluxà

Qui és Sara Bonache

Web

Sara Bonache (Barcelona, 1991) treballa principalment amb la tècnica del pastel, que li permet generar imatges de contorns difusos i ambients granulats, semblants a la manera com percebem les formes després d’haver plorat. Li interessa la tacticitat i la plasticitat a què ens convida aquest material, la transparència simbòlica que ofereix a la mirada, encara que la seva fragilitat produeixi alhora certa frustració: passar els dits per la superfície del paper canviaria completament aquestes formes, les alteraria, barrejaria els colors que ella tan encertadament combina. I no ens permetria acostar-nos a l’enigma que les impredictibles imatges de la seva obra —potser refractàries a tota interpretació— contenen.

Bonache està graduada de Belles Arts a la Universitat de Barcelona el 2014, ha mostrat el seu treball de forma individual a la galeria Bombon Projects dins del festival Art Nou Primera Visió 2022. Una selecció d’exposicions col·lectives inclouen: Narratives in Blossoming Vigor, SENS Gallery, Hong Kong ; Life In Colour, The Room, Londres 2022; Needful things, Rodzlo Gallery, Berlín 2022; Tot és de color, The Curators Room, Amsterdam 2022; Preludis de la meva lira, CAC La Sala, Vilanova i la Geltrú 2022; El millor disseny de l´any, Museu del Disseny, Barcelona 2021; III Premi Internacional Nasevo, Galeria Senda, Barcelona 2021; Hotel x Hotel Kippenberger Tribute, Museu Carmen Thyssen, Màlaga 2017 i University Selection 2014, Universitat de Tsukuba, Japó 2015, entre d’altres. Ha participat a les fires Art and Breakfast (Màlaga, 2017) i Arts Libris (Barcelona, ​​2021). Ha estat finalista al certamen Arts FAD 2021 i finalista als premis de pintura Francesc Gimeno 2021 i Fundació Vila Casas 2022. Recentment, ha estat nominada al premi internacional de pintura Novembre à Vitry 2022.

Sara Bonache

Blue Garden
Pastel sobre paper
61 x 46 cm  
2023