Història del comerç | Assumpta Bou (Joieria Assumpta Bou)

Web

La Joieria Assumpta Bou està ubicada als baixos d’un antic monestir, al barri gòtic de Barcelona. Les clientes que entren en el atelier d’Assumpta Bou, busquen una experiència de l’autèntic en art i artesania. Una joia que satisfaci i identifiqui: un estil de vida que doni valor al durador i autèntic.

Es tracta d’una joieria arqueològica artesanal, on es fa ús de peces antigues com a monedes arqueològiques gregues, romanes i sassànides, gemmes naturals i peces d’antiquari del món antic. Joies amb càrrega simbòlica per ser portades com a amulet i objectes de poder, delicades i molt triades.

Sant Joieria – Lara Fluxà

Qui és Sabine Finkenauer

Web

Sabine Finkenauer (Rockenhausen, 1961) viu i treballa a Barcelona des del 1993. Després de la seva formació a l’Acadèmia de Belles Arts de Munic, es va especialitzar en escultura, encara que a principis de la dècada dels vuitanta, ja assentada a Barcelona, ​​la seva obra va fer un gir cap a la pintura.

El tema general de la seva obra són coses simples. De vegades, els seus llenços i dibuixos es componen d’objectes com ara mobles, vestits, plantes, arquitectures o muntanyes. També figures relacionades amb l’imaginari infantil i el conte, que podrien descriure’s com a nines, nenes o princeses. Tot aquest univers de “coses” és retratat mitjançant un llenguatge formal simple i rigorós, treballant de manera lúdica a cavall entre l’abstracció i la representació una realitat que evoca sense representar.

Finkenauer porta molts anys de constant progressió i reconeixement. La seva mostra individual a la Städtische Galerie de Villingen – Schwenningen, a Alemanya i la seva participació a Non-Declarative drawing al Drawing Center de Nova York (2007), comissariada per Luis Camnitzer, confirmen l’interès del seu treball. De la mateixa manera que la seva recent participació a Pintura: renovació permanent, comissariada per Mariano Navarro al Museu Patio Herreriano de Valladolid (2021) ia Drawing Positions, comissariada per Monica Álvarez Careaga al CAB de Burgos (2019).

Sant Joieria – Lara Fluxà

Sabine Finkenauer

Perles

Llapis sobre paper

65 x 50 cm 

2022

Sant Joieria – Lara Fluxà