Història del comerç | Joakim i Theo (22:22 Jewelry)

Web

A la boutique 22:22, els fundadors Joakim i Theo aporten la seva rica experiència en estilisme de luxe i disseny d’alta gamma a cada detall. Amb un bon ull pel que fa que les peces excepcionals destaquin, es basen en els seus antecedents com a ex estilistes de joieria i ulleres.

La seva marca de boutique i joieria 22.22 encarna una forta estètica de disseny escandinau amb un atractiu atemporal, oferint peces de joieria úniques i d’alta qualitat que són assequibles i estan fetes a mà amb amor o seleccionades per ells.

La història de la marca va començar amb la renovació de joies vintage i va evolucionar fins a dissenyar polseres i collarets. S’especialitzen en joies masculines acolorides fetes a mà, centrant-se en la qualitat i l’artesania. Utilitzant pedres semiprecioses autèntiques, abaloris, perles, acer i una mica de cuir català local, també dissenyen polseres i collarets a mida prèvia sol·licitud.

Qui és Núria Farré

Web

Núria Farré (Barcelona, 1992) és artista i pintora. Es va graduar en Belles Arts a la Universitat de Barcelona. La seva pràctica artística es desenvolupa a la intersecció de la pintura figurativa i l’experimentació cromàtica. La seva obra és autoreferencial i utilitza la pintura com a diari per desenvolupar noves narratives visuals a través de reflexions íntimes. Convida l’espectador a embarcar-se en un viatge a través de paisatges emocionals, records i moments significatius, transcendint les representacions tradicionals. Busca establir un diàleg constant entre la introspecció i l’expressió artística connectant amb les capes més íntimes de l’experiència humana.

Núria Farré ha exposat el seu treball com a artista en galeries internacionals a Espanya, USA i Taiwan com són Mutuo Gallery (Barcelona), Galeria Lèucade (Múrcia), Nick Allen Gallery (San Francisco, USA), Yiri Arts (Taichung i Kaohsiung, Taiwan), així com al MEAM (Museu Europeu d’Art Modern de Barcelona) entre d’altres. Ha participat a fires d’art internacionals com Art Madrid (Espanya), Young Art Taipei (Taiwan), Kölner Liste (Alemanya) o GMAC (França). La seva feina, a més, ha estat guardonada amb premis com l’Art Emergent Sabadell i forma part de col·leccions privades internacionals, així com de la col·lecció de la Fundació banc Sabadell.

Núria Farré

Somni vermell

Oli i pa d’or de 23k sobre tela 

10x12cm 

2022

Somni daurat

Oli i pa d’or de 23k sobre tela 

10x12cm

2022 

Sant Joieria – Lara Fluxà