Història del comerç | Rubén Torres (Rubén Torres Gallery)

Web

Rubén Torres Gallery és una galeria fundada l’any 2013, ​​especialitzada en artistes moderns i contemporanis espanyols i catalans en un espai curosament comissariat amb peces d’època, mitjans de segle i antigues. És un espai que posa el focus en el contrast entre preservació i canvi, i entre vell i nou.

Rubén Torres ha participat en una varietat de projectes durant els darrers anys que exploren la intersecció de l’art, l’artesania, el disseny i la tecnologia. És consultor d’art i emprenedor que durant més de dues dècades ha estat donant forma al paisatge de l’art, l’artesania i el disseny a Barcelona.

Mitjançant la seva curació, cada peça única crida l’atenció sobre el patrimoni diferent de materials i processos, alhora que convida a històries i conceptes que promouen el cultiu de l’autenticitat, el valor i la propietat. Preservant l’esperit local a través de les seves riques capes d’història, la galeria també ofereix una selecció contemporània, animant les noves generacions d’artistes i artesans a crear obres que busquen transcendir el pas del temps.

Qui és Roger Coll

Web

Roger Coll (1979) pertany a aquesta nova generació d’artistes que repensen la ceràmica sense molts complexos i se situen fora de les categories tradicionals. Originari de Badalona, viu i treballa a Vic. Ha estudiat Arquitectura Tècnica a l’ETSA Universitat La Salle Barcelona, ​​Escultura a l’EASD Llotja Barcelona i Ceràmica a l’Escola Forma Barcelona, ​​EASD Pau Gargallo i EASD Vic.

El treball del Roger s’ha exposat internacionalment en exposicions individuals i col·lectives des del 2017, com ara Nova York, Brussel·les, Milà i Londres. La seva escultura es va publicar al llibre ‘New Wave Clay: Ceramic Design, Art and Architecture’.

Roger Coll representa un enfocament estimulant i contemporani de l’escultura ceràmica. Exposada i reconeguda internacionalment, les seves obres parlen amb una fluïdesa que es podria associar tant a la gràfica vectorial com a una investigació històrica de la línia orgànica. El treball de Coll opera mitjançant una topologia alhora inherent i reactiva; les seves peces es mouen a través de l’espai de manera tan fàcil i intuïtiva com elles mateixes les mou l’espectador. Tot i que mantenen i afirmen un caràcter distintiu i complex, aquestes peces poden trobar sense problemes el context dins de l’espai que ocupen.

Roger Coll

PINKCCB2201

Gres, esmalt antilliscant

60 x 40 x 40 cm

2022

Sant Joieria – Lara Fluxà