Història del comerç | Bert Van Zetten (Galeria Villa del Arte)

Web

Bert van Zetten, Marcel i Jutta Huisman van fundar Villa de l’Art Galleries a Barcelona el 1999. El seu compromís i passió per l’art combinats, juntament amb un enfocament únic i la voluntat d’exposar emergents amb artistes consolidats, han contribuït a una excepcional i en constant canvi col·lecció de pintura, fotografia, escultura… Vila de l’Art representa més de 40 artistes nacionals i internacionals exposats entre quatre galeries emblemàtiques de Barcelona i Amsterdam. A més d’organitzar exposicions individuals i col·lectives, Villa del Arte també col·labora amb altres institucions culturals i museus, i participa regularment a fires internacionals d’art de renom.

Qui és Miquel Aparici

Web

Miquel Aparici (Barcelona, ​​1963) va estudiar a l’Escola Massana de Barcelona i va iniciar la seva trajectòria professional com a dissenyador gràfic, una tasca que va compaginar amb la redacció de guions per a còmics i televisió. A finals dels 90 va emprendre la seva aventura artística, amb la creació d’una original col·lecció de pintures d’animals elaborades amb cafè i sucre, que va exposar per primera vegada a la galeria 3ArtBcn.

Més tard, va decidir convertir els seus dibuixos en éssers en tres dimensions, utilitzant utensilis d’antics oficis artesans, així com motlles i objectes en desús de fusta i metall, mitjançant la tècnica de l’assemblatge. Des de llavors ha elaborat més de 350 peces, que representen tota mena d’animals de diferents formes i mides, des d’un elefant a mida natural fins a petits insectes.

A més d’exposar a diverses galeries de Barcelona (Renè Metras, Jordi Barnades, Loft, Llucià Homs, Montcada, Art Windows, Victor Lope, Vila de l’art galleries entre d’altres), l’obra de Miquel Aparici ha viatjat a altres ciutats de tot el món (New York, Copenhaguen, Friburg, Madrid, Viena i Milà), i s’ha exposat a fires internacionals, com ART Bodense (Àustria), ART Copenhaguen (Dinamarca) i Art Fair de Cologne (Alemanya), i llocs inèdits, com el Museu de Ciències Naturals de Barcelona i el Temple de la Sagrada Família, que el 2005 va reunir una curiosa selecció de diverses peces inspirades en els animals esculpits per Gaudí. Altres espais que han acollit recentment una exposició de la seva obra són la Fundació Cristina Enea (Sant Sebastià), el Centre Cultural Miramar de Sitges (Barcelona) i el Museu de Ciències Naturals de Madrid.

Miquel Aparici

Perro Tumbado 

Objectes reciclats

2024