Història del comerç | Ayman Bitar (La Guitarreria de Barcelona)

Web

La Guitarreria de Barcelona és una singular botiga i taller de guitarres, ubicada a la Plaça del Pi. Construeix i ven les seves pròpies guitarres, oferint al client guitarra flamenca o clàssica de gran qualitat i feta a mà. A més, pots triar entre molts models de celles flamenques, també fetes a mà. Tenen dues botigues, una a Barcelona i una altra a Granada. L’Ayman i la Sara són els encarregats de la botiga i treballen juntament amb el Nacho.

Qui és Miguel Rasero

Web

Miguel Rasero treballa indistintament el llenguatge de la pintura i l’escultura. Del seu treball pictòric destaca l’ús de la tècnica del collage, a base de cartrons i papers pintats i trobats gràcies als quals desenvolupa una tècnica híbrida de gran riquesa plástica. Amb aquest mètode ha treballat especialment el bodegó, gènere que ha permès a l’artista desenvolupar un llenguatge depurat i concret que ha extrapolat també al paisatge i a la reinterpretació de diferents obres, artistes o moments de la història de l’art. Ha homenatjat obres del barroc espanyol, però també d’artistes de les avantguardes, com Cézanne, Braque, Gris o Picasso, els quals li han servit com a fil conceptual per a algunes de les seves creacions.

És un artista en constant evolució que sempre intenta incorporar nous elements al seu treball. Amb el pas dels anys el seu registre s’enriqueix amb nous matisos i elements que sorprenen mostra rere mostra mantenint però la linia coherent que vertebra el seu discurs creatiu.

Compta amb una llarga trajectòria d’exposicions a Espanya, participa habitualment a fires rellevants i exposicions nacionals, però també a ciutats com Brussel-les, Nova York, Londres i Florència. Mostra la seva obra a la Galeria Trama i la Sala Parés des de 1995.

Miguel Rasero

S/T

Mixta sobre tabla

48 x 60cm