Història del comerç | Jordi Rimbau (H10 Racó del Pi)

Web

Ubicat al nucli antic de la ciutat, al carrer del Pi, un agradable carrer de vianants ia pocs metres de la plaça del Pi, la Rambla i la Catedral, l’H10 Racó del Pi s’emplaça en un edifici del segle XIX, catalogat com patrimoni historicoartístic de la ciutat. L´establiment ofereix un ambient tranquil i acollidor, ideal per gaudir de l´essència de Barcelona.

La seva ubicació, a pocs metres de la Catedral i de la Rambla, és ideal per descobrir la ciutat passejant pel nucli antic o gaudint dels seus bars, restaurants i terrasses.

Qui és Natalia Morales

Web

Natalia Morales és una artista de Costa Rica que viu i treballa a Barcelona. El seu treball explora les transformacions territorials que subjauen entorn de la geografia contemporània, estratègies i models urbanístics promoguts per polítiques globalitzadores capitalistes, que han desencadenat una sèrie de futurs incerts, llocs desarticulats, descontextualitzats, desconnectats o oblidats. Fa servir la lògica cartogràfica per aproximar-se als diversos ecosistemes urbans, com a dispositiu d’acció crítica i reivindicativa.

Els seus projectes es recolzen en la transversalitat, participació i integració social, en què es proposen altres possibilitats de recórrer i reformular els processos
de regeneració i intervenció urbana, amb la intensió de recuperar l’autonomia del territori i el dret a la ciutat mitjançant el debat i l’expressió col·lectiva. Experimenta amb diversos mitjans com, la instal·lació, pintura mural, mitjans digitals, performance, arxiu i vídeo.

Va estudiar Belles Arts amb l’èmfasi en Disseny Ambiental, a La Universitat Nacional de Costa Rica, ha cursat el Màster en Creació Artística Contemporània, a la
Universitat de Barcelona, ​​on publica el seu projecte de recerca: “Catografia Urbana: Conquesta d’una Geografia Global”.

També ha treballat com a comissari al projecte On Mediation / 3 , dirigit per Ana Maria Guash, Martí Perán i el Grup de Recerca Art, Globalització i Interculturalitat, (AGI), a la Facultat d’Història de la Universitat de Barcelona.

Actualment col·labora en diversos projectes d’art públic i regeneració urbana / Rebobinart (Barcelona ) / Nomada Urbana (Bolívia), també dirigeix ​​el projecte col·lectiu “A line made by…”, en què es realitzen una sèrie d’intervencions efímeres itinerants en diferents contextos urbans (San Josep, Sevilla, Berlín, Madrid, Barcelona).

Natalia Morales

Geo Palimpsest

Metacrilat. Instal·lació site-specific

2024