Història del comerç | Omaima (Nazirf Joies)

Web

Nazirf és una joieria que ofereix peces fines fetes a mà i bellesa natural. Els seus dissenys se centren en elements del patrimoni oriental i occidental. Tota la joieria que hi pots trobar està inspirada en les tradicions de l’Imperi Otomà.

Sant Joieria – Lara Fluxà

Qui és Marc Herrero

Web

Marc Herrero (Barcelona, 1977) és un artista visual, investigador i docent. Llicenciat en Belles Arts i postgrau en Geometria Gràfica, ambdós a la Universitat de Barcelona. La seva investigació artística es centra en els “subjectes de rendiment” dins el sistema neoliberal, posant èmfasi en el vincle dels subjectes amb les estructures postfordistes i com aquest afecta negativament la humanitat.

A través de la psicoanàlisi, Herrero identifica les vinculacions del subjecte contemporani amb les activitats pulsionals i repetitives. En última instància, la tasca artística de Marc Herrero es basa en l’ús del dibuix – principalment, però no única – per analitzar una relació no antropocèntrica entre l’ésser humà i els animals i intentar respondre algunes preguntes: quin és el lloc o la identitat dels éssers vius? Què és ser humà?

Sant Joieria – Lara Fluxà

Marc Herrero

Estuvimos viviendo en un sueño constante

Retoladors sobre paper

33x46cm

2022

El día que te viste al espejo

Retoladors sobre paper

33x46cm

2022

Archer to Paradise

Retoladors sobre paper

21×29,7

2019