Història del comerç

Web

Salmon 2000 és una empresa especialitzada en l’organització de viatges de pesca mosca i caça on tot està estudiat perquè puguis relaxar-te i concentrar-te únicament en gaudir de la teva afició preferida, en qualsevol de les millors destinacions de tot el món. Una acurada selecció dels autèntics paradisos de caça i pesca que encara queden a comptats llocs del planeta, i que temporada rere temporada, ens esforcem a revisar amb cura per poder oferir-los sempre amb la millor relació qualitat-preu.

Per tal de poder brindar als nostres clients un millor servei en els seus viatges, equipant-los de tot el que necessitaven, l’any 1998 vam obrir la nostra botiga de pesca a Barcelona Fly Shop Salmon 2000 que amb els anys ha esdevingut un dels referents de la pesca mosca a Espanya. Per aquesta raó, i per poder atendre la creixent demanda de les nostres ofertes i productes entre els pescadors del nostre país i al costat de les nostres fronteres, ara tenim el plaer de presentar-vos la nostra botiga d’articles de pesca, totalment renovada, on podreu adquirir tots els nostres productes amb la mateixa informació, comoditat i garanties que si estiguéssiu a la nostra botiga “física”, situada al carrer Petritxol nº12.

Al nostre negoci de pesca podreu trobar les millors marques, sempre als millors preus i amb les millors ofertes, ja que som distribuïdors exclusius per a Espanya de marques internacionals, líders cadascuna en el seu sector, com Patagonia, Orvis, Simms, Matador, Costa , Guideline, Mithell, Abu Garcia, Berkley, Shimano Madeira… A més, som botiga de pesca preferent de reconegudes cases com Hardy & Greys, entre d’altres. El 2019 i ampliant el mercat inaugurem seccions especialitzades en outdoor, muntanya i seguint la línia d’esports a l’aire lliure sempre respectuosos amb el medi ambient.

Una altra línia de negoci i seguint la tradició del Carrer Petrixol de Barcelona a l’hivern als baixos del local sorgeix una sorprenent i tradicional botiga de Nadal amb grans productes nadalencs amb marques com Lemax o My Village o Luville.

A Salmon 2000 organitzem sortides de pesca guiades als Pirineus, Catalunya i Nord d´Espanya. També us oferim la possibilitat d’organitzar les vostres vacances de pesca amb la família a la zona, així com reserves de cap de setmana. No t’has de preocupar de res, nosaltres t’oferim nombroses possibilitats per passar uns dies inoblidables en quilos que pescadors i acompanyants ocupin el temps segons les preferències. Posem tota l’experiència i la professionalitat dels nostres grans viatges al servei de l’organització d’opcions de turisme més proper, que requereixen una inversió mínima de temps i diners.

Qui és Jaime Serra?

Web

Sempre vaig voler dedicar-me a la poesia com a oposició a la burocràcia, perquè a la vida o et dediques a la poesia o a la burocràcia i, per a mi, la burocràcia és la mort. Però és un patir. I és a partir d’aquesta idea quan arribo al periodisme. Jo en aquell moment feia il·lustracions per a agències de publicitat i per a premsa, llavors encara no hi havia Internet i havies d’anar a cada lloc amb els dibuixos. En una d’aquestes trobades, l’any 1986, en un diari em van preguntar si no coneixia a ningú que pogués fer infografies. Jo no tenia ni idea que és el que buscaven, però ells tampoc.

La infografia s’estava començant a construir just en aquell moment. A finals dels vuitanta havien sortit els Macs i l’USA Today acabava de treure el seu diari, que va ser un punt d’inflexió en el camp de les infografies. Allà a la redacció vaig veure un Mac i vaig dir que jo era la persona que necessitaven, potser perquè no hi havia ningú més, em van donar la feina. Aquí és on vaig descobrir el periodisme, que anava molt amb la meva manera de ser: al matí comences una cosa i al vespre ja està acabada. I així és com em vaig trobar amb els començaments d’un ofici que no existia: la infografia. Avui en dia, la infografia, anomenada ara “disseny de la informació” està en el seu moment daurat, la visualització de dades, el Big Data és el futur. Un dels problemes que tenen ara les grans empreses que recol·lecten dades és que en tenen tantes que no les poden visualitzar. I aquí la infografia és clau

Jaime Serra
Ni un día perfecto. Cuantificación y aciertos de un año de deseos. 
2019
serigrafia i acrílic sobre suro
80 x 80 x 3,5 cm

Se diseñó una diana con la superficie distribuida en ocho porciones de igual dimensión pero con colores claramente diferenciados. A cada porción se le otorgó un enunciado. Bajo los ocho enunciados la diana debería contener todos los deseos futuros.
Durante todas las mañanas del año 2014 -a excepción de los días 18, 19 y 20 de junio- y tras pedir mentalmente un deseo, lanzaba un dardo desde una distancia de 1,5 metros intentando acertar en la zona correspondiente. Al extraer el dardo manchaba con el color del deseo pedido el lugar donde había impactado.
Los deseos conseguidos se visualizan menos que los que permanecen como deseo.
Acertar en el centro, donde confluyen todos los deseos, pronostica un ‘día perfecto’. El riesgo de apuntar a un ‘día perfecto’ consiste en que las posibilidades de que el dardo termine en una porción no deseada es mayor que en los márgenes de la diana.