Història del comerç

Web

Un restaurant completament redissenyat i renovat el 2022 amb una decoració refinada, elegant i moderna de línies netes que convida a descobrir una fusió mediterrània entre tapes clàssiques i una cuina gastronòmica colorista, saborosa amb productes frescos de temporada. Experiències i viatges gastronòmics immersius, música en viu, sopars privats i de negocis. Una sala a la planta alta amb vista a un dels carrers de vianants que porten cap a la catedral, un saló bar a la planta de baix i una sala privada amb projeccions per a la realització de degustacions de gastronomia immersiva. El colorit saló és perfecte per a un dinar amb amics, família i també per a dinars de negocis i dinars o sopars privats.

És una oda a aquesta ciutat cosmopolita, alegre, festiva i acollidora, on cada moment és únic i proporciona experiències d’immersió inoblidables. El seu objectiu és oferir un entorn ple de experiències visuals i sensorials. Experiències on podran fer àpats d’empresa, reunions privades, festes, podràs moure’t al mig de llocs a través de diferents projeccions transportades a una altra dimensió mitjançant sons, sensacions i moviments. Mentre les projeccions audiovisuals omplen la sala d’imatges immersives, els descobriments gastronòmics delectaran el teu paladar per estimular el sentit del gust.

Qui és Pedro Torres?

Web

Pedro Torres (Brasil, 1982) és artista visual i la seva pràctica artística se centra en temes relacionats amb els conceptes de temps, distància, memòria, llenguatge i imatge, utilitzant una varietat de mitjans en el desenvolupament de les seves obres i projectes de recerca. Li interessa treballar aquests temes de forma combinada i subjectiva, on allò estètic i el concepte s’equilibren. La imatge, entesa àmpliament, està sempre present com a mecanisme, eina i concepte sobre el qual vertebra i qüestiona certs eixos, com, per exemple, la relació entre la formació de la memòria i les imatges, la imatge amb relació a la història (temps , anacronisme) ia la narrativa (llenguatge) o la imatge apropiada i descontextualitzada. Temes, teories i aproximacions científics també hi són molt presents, així com la necessitat d’explorar diferents mitjans i processos i investigar de manera metodològica, intuïtiva i poètica.

No One Under Noon
HD 12’00” (loop), color, sense so
Projecció vertical
2019

Un llamp de sol captat per la càmera d’un iPhone, sobrevolant la línia de l’Equador. Multiplicat el quadre del vídeo i posat en moviment repetit i escalonat, s’aconsegueix un cercle complet que es forma i es desapareix (per tornar a formar-se indefinidament). No One Under Noon fa referència al temps, la circularitat, la no-existència d’una ombra quan ets a l’equador sota el sol del migdia. Aquesta no existència (existent) es relaciona amb aspectes de la (hiper)visibilitat/visualitat de la nostra societat contemporània. El sol, com a font d’energia per a la nostra existència, també ho pot ser per a la nostra destrucció (no existència, no ombra). De la mateixa manera que ho necessitem per veure, ens pot encegar i abraçar. Un delicat equilibri existencial.