Història del comerç

Web

Passejant pels estrets carrers plens d’història del Barri Gòtic de Barcelona, al carrer de la Palla Núm. 10 trobaran la nostra botiga CASA JORNET.

CASA JORNET – Decoració i Restauració – és una botiga que aporta una infinitat de solucions. S’hi pot trobar des d’un petit moble per embellir un racó de la llar fins a tot un concepte de decoració que doni personalitat pròpia a cadascun dels seus ambients.

A CASA JORNET volem que cada client trobi l’estil i el mobiliari que li és propi, per això tenim una gran exposició a la nostra botiga, on juguem amb la imaginació i amb les possibilitats que ofereixen els nostres mobles.

Ara des de la nostra pàgina Web, pretenem apropar-nos encara més a vostès per mostrar-los una selecció de productes i idees que anirem actualitzant i renovant amb les noves tendències en decoració.

Qui és Lluís Lleó?

Web

Lluís Lleó (Barcelona, 1961) és un pintor i escultor amb una extensa carrera internacional. En les seves obres, sovint en paper, domina la geometria i el minimalisme amb formes gairebé orgàniques. L’oli, l’aquarel·la i la cera són característiques de la seva pintura des del començament de la dècada dels noranta, en unes obres en les quals domina la geometria amb formes gairebé orgàniques. Arriba a concebre la pintura dins una nova tridimensionalitat en incloure objectes en la tela, una concepció que es pot relacionar amb el seu treball en l’àmbit del gravat, al mateix temps que desenvolupa una de les tècniques més antigues que el lliguen a la tradició del romànic català, la pintura al fresc, que vincula la pintura amb l’arquitectura.

L’any 2017, instal·là una sèrie d’escultures formada per cinc blocs de pedra pintada de gairebé quatre metres d’alçada a Park Avenue de Nova York amb el títol Morpho’s Nest in a Cadmium House, entre el carrer 52 i el 56 de Manhattan. L’any 2018, instal·là aquestes escultures davant l’entrada principal dels jardins de Pedralbes de Barcelona.

Ha exposat a la Galeria Carles Taché de Barcelona, la Sala Pelaires de Palma, la Galería Alfredo Viñas de Màlaga i el Kingsborough Community College de Nova York, entre molts altres. Destacades col·leccions nacionals i internacionals tenen obra seva: el Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (Madrid), la Fundació ”la Caixa”, el Museo de Arte Contemporáneo Sofía Imber (Caracas) i el Nagoya Art Museum (Nagoya, Japó).

Lluís  Lleó
Poet
2023
fusta, cera, paper i pedra
78 x 46 x 20 cms