Història del comerç

Web

Vamvaki és cotó en grec. I, com el nom indica, allà  hi trobaràs samarretes 100% cotó, perquè la filosofia de Vamvaki és oferir comoditat, qualitat i confort aportant nous dissenys exclusius i originals. Tant les samarretes, com les bosses i les dessuadores estan dissenyades i estampades a Espanya. Són peces per a portar durant tot l’any.

¿Qui és Laia Noal?

Web

L’obra de Laia Noal gira al voltant de la investigació de la nostra relació amb la natura, centrant-se en la construcció que fem del paisatge i el diàleg que establim amb l’entorn.

De quina manera els intervenim i hi incidim constantment, generant així unes tensions entre allò que considerem natural i allò que cataloguem com artificial. L’interessa especialment com aquestes tensions condicionen la manera en què els nostres cossos es relacionen amb altres cossos i amb l’espai. I de quina manera en un món hiperconnectat i hipercomunicat que es mou a tota velocitat cap a l’artificialitat en tots els camps, aquests elements s’expandeixen donant lloc a noves relacions i comportaments.

La fragilitat, la vulnerabilitat, la resistència, l’adaptabilitat, l’equilibri, l’inefable, les divisions, les esquerdes, els elements binaris i complementaris són constants en la seva obra. Treballant de manera multidisciplinària, a través de diferents llenguatges plàstics entre els quals es troben l’escultura, la pintura, les instal·lacions, l’art sonor, el dibuix i la fotografia Noal va dibuixant i entreteixint obres que reflexionen al voltant d’aquestes idees.

Laia Noal
Inversion
2022
Instal·lació. Plàstic, aigua, resina de poliester i art sonor
100 x 100 x 50 cm

Des del pensament occidental, percebem el món a partir de la dualitat i la contraposició dels elements i en relació a això, entenem que hi ha una oposició espacial: dalt/baix. En aquesta instal·lació plantejo un joc d’inversió i correspondències en què les muntanyes esdevenen el fons marí al presentar-se invertides i viceversa. Un joc d’oposats que són complementaris: dalt/baix, buit/ple, transparent/opac, sòlid/líquid. Un joc d’il·lusions que pot generar incertesa i desconcert, també present en la peça sonora que forma part de la instal·lació. La realitat observada des d’una altra mirada, partint de que tota idea o concepte no és més que una convenció, una il·lusió, que es pot transformar.