Història del comerç

Web

Van néixer a Barcelona el 2020 amb la idea molt clara de ser distribuïdor oficial de calçat de qualitat, trobant i oferint diferents marques locals amb seu a Catalunya, Espanya. Ràpidament ens convertim en distribuïdors de marques com Kokua i Plansnook. El 2021, van començar a fabricar les pròpies Ballerines i accessoris, passant a ser una marca pròpia amb una missió molt clara: mostrar la comoditat, versatilitat i colorit.

Els agrada cuidar i mimar tots els clients, oferint-los la màgia de l’artesanal i familiar.

Qui és Perico Pastor?

Web

L’obra de l’artista Perico Pastor, és d’un lirisme plàstic absolut connectat majoritàriament a temàtiques quotidianes i al tractament del cos humà, principalment el femení. L’artista ha exposat en molts països dels diferents continents, recollint un munt d’adeptes entre tota aquella gent que no busca en l’art la fidelitat a una doctrina, sinó l’espontaneïtat d’uns sentiments.

A finals dels setanta es traslladà a Nova York, durant la dotzena d’anys que hi visqué publicà les seves il·lustracions a Harper’s, a Village Voice, Vogue, i sobretot a The New York Times. El 1980 exposà per primera vegada, en el Cornelia Street Cafe, i el 1983 exposa per primera vegada a la fira Estampa de Madrid. Des de llavors fins a 1989, compaginà il·lustració i pintura entre Nova York i Barcelona. Exposà a Barcelona, Madrid, Granada, Hong Kong, París, Nova York, Tòquio, Sag Harbor i Miami. El 1993 li va ser atorgada la Medalla Morera de l’Ajuntament de Lleida pel conjunt de la seva obra; el 1997 rep el premi especial del COE a la Biennal de l’Esport a les Belles Arts.

Actualment, es dedica plenament a la pintura alhora que col·labora amb diferents mitjans de comunicació i imparteix docència a Nova York. La seva obra es troba en algunes de les milles col·leccions públiques i privades arreu del món.

Perico Pastor
Quiebro
2017
Aquarel·la sobre paper marouflé
65 x 17 cm

Perico Pastor
Paso 07
2017
tinta xinesa sobre paper marouflé
27 x 75 cm

Perico Pastor
Deux
2022
Aquarel·la sobre paper marouflé
66 x 25 cm